Exatlon Hungary All Star: nem Gelencsér Timi lesz a riporternő, itt a nagy bejelentés

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Takács Petra

2021. december 20. - 09:49

Újabb nagy bejelentéssel készült a TV2, ugyanis kiderült, hogy nem Gelencsér Timi lesz az Exatlon Hungary All Star riporternője.

A január 3-án induló Exatlon Hungary All Star-ban Nagy Réka követi a Bajnokok és Kihívók mindennapi küzdelmeit, és próbál minél több mindent megtudni a versenyzőkről – olvasható a TV2 Csoport közleményében

A TV2 népszerű extrém sport-realityjének riportere alig várja, hogy a Dominikai Köztársaságba utazzon a csapattal és ne csak a televízió képernyőjén keresztül lássa a gigászi harcokat, mint a korábbi években.

Az Exatlon Hungary történetében 2022. január 3-án új fejezet nyílik. Nem csak azért, mert minden eddiginél kiélezettebb párharcokra, feszült helyzetekre és rengeteg meglepetésre számíthatnak a műsor rajongói; hanem mert a TV2 népszerű extrém sport-realityjében új műsorvezetőt és riportert láthatnak a nézők.

Nagy bejelentést tett Kiss Ramóna

“Gelencsér Tímea az első évadban versenyzőként vett részt az Exatlon Hungary-ben, az utóbbi két évadban pedig riporterként faggatta a játékosokat. Azóta láthatták a nézők a Dancing with the Stars-ban, amit megnyert, majd a show háttérműsorának háziasszonya volt. Jövőre új kihívások várnak Timire a csatornánál, ezért az Exatlon Hungary All Star riportereként Nagy Rékát láthatják majd a nézők” – árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.