Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,08 Ft
Euró
387,01 Ft
Font
454,63 Ft
Bitcoin
69,838 $

A koala megosztotta a vizet a család kutyájával Ausztráliában: videó

Mindig van okunk arra, hogy mosolyogjunk, még a legnehezebb helyzetekben is, mint azt láthatjuk Ausztráliában, ahol a bozóttüzekben eddig 1 milliárd (!!!) állat vesztette életét.

Most

A T-800-as

Szerkesztő

Ausztrália szerencsére nincs egyedül, és az adományok mellett más segítség is érkezik. Nemrég egy nagyon tapasztalt és profi amerikai tűzoltócsapat érkezett meg Új-Dél-Walesbe, a legveszélyeztetettebb területre, hogy segítsék az ausztrál társaikat.

Rengeteg állat hunyt el hatalmas szenvedés közepette, de hála a civil segítségének is, sok állatot mentettek meg a biztos haláltól. Vannak családok, akik már régóta közös háztartásban élnek koalákkal, akiknek csodálatos életük van. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Nemrégiben Andrew Frost, az egyik szomszéd egy nagyon kedves videót osztott meg, ahogy a koala épp ivott a forróságban, majd csatlakozott mellé a család kutyája, Rusty, akivel már nagyon jól ismerik egymást. Igazi társakká váltak.

A kutyus egyáltalán nem agresszív a kis koalával, és mindig szívesen látja őt a közös ivótáljuknál. Ez is egy remek példa arra, hogy két egymástól nagyon különböző faj is barátságot tud kötni. Rengetegen nézték már meg a videót, mely ha pár másodperc erejéig is, de enyhíti az emberek fájdalmát Ausztráliában.

friendly neighborhood Koala that come to have a drink at this place when he gets too hot (credit Andrew Frost) from r/australia

„A szomszédunkhoz, Kevinhez és a családjához szinte hazajár egy koala, aki mindig akkor tűnik fel, ha nagy meleg van, és szomjas. Mint például tegnap és ma. Riley és Olivia Stone kutyája jól ismeri ezt a koalát, nagyon jó haverok, itt éppen együtt lógnak. A családnak több videója is van róla, ezt a kislányuk, Danielle készítette. (Igen, tudom, a fél ország lángol, a klímaváltozás valódi, és a politikusok letagadják, de jó valami olyat is látni, ami mosolyra fakaszt). Imádkozunk egy felvilágosultabb vezetésért a jövőben! Ui.: Mivel a poszt elég nagy figyelmet kapott, utólag módosítottam, hogy a megfelelő ember kapja érte az elismerést.”

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.