Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,78 Ft
Euró
398,97 Ft
Font
476,34 Ft
Bitcoin
62,172 $

Beárazta keresett védőjét a Liverpool

Egyre nagyobb érdeklődést élvez különböző kluboktól a Liverpool angol belső védője, aki ráadásul nem is megfizethetetlen.

...svg content...Fotó: EPA/Matteo Bazzi
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Nathaniel Phillips a tavalyi év folyamán került huzamosabb időre a Liverpool kezdőjébe, miután Virgil Van Dijk egész évre kidőlt, Joe Gomez és Joel Matip pedig folyamatosan sérülésekkel bajlódott. Phillips meglehetősen hullámzó teljesítménnyel, de alapvetően állta a sarat.

A fiatal angol védő az idei év során is többször játéklehetőséget kapott és már idén az látszott, hogy rengeteg ért a játéka, amit a Bajnokok Ligájában megmutatott. Nem véletlen tehát, hogy többen is szeretnék leigazolni. Soron kívül Dömötör Csaba Magyar Péterről: „A mobiltelefonjukra minden percben vigyázzanak”

Elsődlegesen a West Ham United és a Newcastle United a kérők, de az AC Milan neve is felmerült, akik Simon Kjaert pótolhatják az angollal, a dán ugyanis szezon végéig kidőlt térdsérülés miatt. Phillips pedig akár januárban távozhat már, a Liverpool pedig most meghatározta mennyiért.

A The Athletic értesülései szerint ugyanis a Liverpool 15 millió fontot, hozzávetőleg 18 millió eurót szeretne látni a fiatal angol védőért. A brit szaklap úgy tudja, az Anfielden azzal indokolják az árcédulát, hogy nagyon sokat ért Phillips játéka az elmúlt két szezonban.

Phillips januári klubváltását egyedül az befolyásolhatja, hogy jelenleg sérülésből lábadozik, aminek a tervezett felépülési ideje január közepe lenne. Ha pechje van és rásérül, akkor szinte bizonyos, hogy januárban marad még a Liverpoolnál.

Orbán Viktor visszavágott Dobrev Klárának: „Putyin elnök úr ott ült az önök konyhájában”

Miközben Dobrev Klára Orbán Viktort azzal vádolja, hogy milyen szoros viszonyt ápol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, évekkel korábban az orosz vezető náluk járt vendégségben.