Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Konyhafőnök VIP: Osvárt Andi elfáradt? Ez megint mi volt tőle? (videó)

Rácz Jenő jogosan aggódik, mert úgy tűnik, mintha a versenyzője elfáradt volna, ami nagyon nem jó hír a döntők előtt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több műsor ér véget az év vége előtt, de nincs okunk az aggodalomra, mert jönnek az új évadok. Nemrég jelentették be, hogy január első hetében indul az Exatlon Hungary All Star, és több igazán érdekes nevet is tartalmaz a mezőny, mindkét oldalt.

Ma este A Nagy Ő ér véget, kiderül, hogy kit választ Tóth Dávid Laura és Annabella közül, míg Fanni már nincs versenyben, kissé viharosan távozott, teljesen érthető módon. A Farm VIP 2 is a vége felé közelít, akárcsak az X-Faktor ésa Konyhafőnök VIP. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Konyhafőnök VIP szintén célegyenesben van, de még mindig nem tudnánk tippelni, hiszen a favoritnak tartott versenyzők is küszködnek. Osvárt Andi például elég fáradtnak tűnik, és most sem volt a helyzet magaslatán.

Kiderült, hova utaznak Rácz Jenőék, hát nem a szomszédba

A legújabb előzetesben is azt látni, hogy küzd az elemekkel, egyáltalán nincs meg benne a korábbi lendület. Rácz Jenő nem véletlenül aggódik miatt, ezzel akár veszélyzónás is lehet.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.