Hatalmas bejelentés a TV2-től: ők versenyeznek az Exatlon Hungary All Star-ban

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2021. december 15. - 21:20

Az ígérteknek megfelelően a TV2 fontos bejelentést tett szerda este a hamarosan induló Exatlon Hungary All Star évadáról.

A nézők imádták az első három évadot, többek között Palik László miatt is. A legendás televíziós ebben a műsorban tért vissza és csatlakozott a TV2 családjához. Onnantól kezdve nem volt megállás, hatalmas munka vette kezdetét a magyar szezonokon.

A helyszín Dominika volt, mindhárom szezon teljesen más hangulatú volt a különböző karakterek miatt. Nagyon nagy sikert aratott, a közösségi médián belül is, legutóbb Szente Gréti lett a befutó Buzás Dorottya előtt, míg a fiúknál Herczeg-Kis Bálint szerezte meg a hatalmas főnyereményt.

Hetekkel ezelőtt megerősítették, hogy Palik László kiszáll, de nélküle is lesz negyedik szezon, ami azonban a várva várt All Star lesz, tehát olyan versenyzők kapnak lehetőséget, akik a korábbi évadokban igencsak letették a névjegyüket.

A versenyzőket már be is jelentették, akik harcba fognak szállni az újabb nyereményért, de most minden eddiginél nehezebb dolgok lesz. A bajnok csapatának versenyzői: Dr. Busa Gabriella, Újvári Izabella, Esztergályos Patrik, Kocsis Alexandra, Kempf Zozó, Rákóczi Renáta, Ungvári Miklós, Szabó Dorottya, Virág András és Somhegyi Krisztián.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.