Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Öt millió eurónyi vita a Barcelona és a Manchester City között Ferran Torres ügyében

Minden jel arra utal, hogy a Barcelona le fogja igazolni Ferran Torrest az angol bajnoktól, a részletekben azonban nem sikerült megállapodni.

...svg content...Fotó: EPA/Matteo Bazzi
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Xavi egyik külön kérése volt állítólag a mostanság hamis kilencesként brillírozó jobbszélső leigazolása, amely a közeljövőben akár meg is valósulhat.

A Manchester City hajlandó is lenne eladni a játékost, jó kapcsolatot ápolnak a klubok egymást között, azonban még van egy kis különbség, ami miatt nem tud megvalósulni a transzfer. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Barcelonával kapcsolatos hírekben mindig jól értesült Gerard Romero szerint öt millió euró eltérés van a Barcelona ajánlata és a City által elvárt összeg között – írja a Fichajes.

Arra lehet azonban számítani, hogy ezt az eltérést rövidesen feloldják a klubok, közeledni fognak az álláspontok és Torres át fogja tenni a székhelyét Katalóniába.

A Barcelonának egyébként az a terv, hogy bár már most télen leigazolják a játékost, a díját csak nyáron fogják kifizetni, hogy felmérjék a játékos helyzetét.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy egyelőre hat hónapra kölcsönvehetik a manchesteri klubtól, majd ha beválik, akkor egy bizonyos összegért véglegesíteni fogják a nyáron.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.