Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Konyhafőnök VIP: nem semmi, Németh Kristóf nagyon keményen odaszólt Görög Zitának (videó)

Szandi után egy újabb sztár akadt ki Görög Zitára, aki még mindig versenyben a Konyhafőnök VIP címéért.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes látni, hogy a sztárok hogyan teljesítenek a konyhában, teljesen más arcukat mutatják meg. Sokszor még saját magukon is meglepődnek, hogyan reagálnak egy-egy eseményre.

Ezt a legtöbb esetben a stressz hozza ki, ami amiatt is érdekes, mert más esetekben nemigazán találkoznak hasonlóval. Óriási rajtuk a nyomás, ami nemcsak hibához, hanem komoly vitákhoz is vezet. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Emlékezzünk csak vissza Görög Zita és Szandi balhéjára, vagy Rába Timi és az azóta kiesett Muri Enikő vitájára. Egyáltalán nem találták a közös hangot, de ketten közülük már nincsenek versenyben.

Berki Mazsi és Berki Krisztián megmentik a házasságukat: megmutatták a kislányukat

Előbb Szandi, majd Enikő távozott, addig Zita és Timi még mindig esélyesek arra, hogy megnyerjék a versenyt. Legutóbb Csonka Andrásnak kellett levennie a kötényét, aki félig boldogan távozott, mert felejthetetlen élményekkel gazdagodott.

Lapozó: 1 2

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.