Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Konyhafőnök VIP: nagy név távozott, az egyik favorit majdnem kiesett

Kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni a Konyhafőnök VIP-ban, hiszen legutóbb az egyik favoritnak tartott vagy annak gondolt versenyző majdnem kiesett.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Fördős Zé őrnagy és tábornokai, Rácz Jenő ezredes és Sárközi Ákos ezredes kőkemény kiképzést tartottak a középdöntős versenyzőknek – olvashatjuk az RTL Magyarország által kiadott összefoglalóban a szerdai adásnapot követően.

Egy újabb hírességnek viszont el kellett hagynia a konyhát, Csonka Bandi számára ért véget A Konyhafőnök VIP versenye. Az első bevetésen egy menetfelszereléshez hasonló csomagot kaptak a „katonák”, azaz a középdöntős versenyzők. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Konzerveket, mint májkrém és paradicsomos húsgombóc, zacskós porleveseket, valamint pászkát, szőlőcukrot, aszalt szilvát, jeges teaport, kakaóitalt és rágógumit szolgáltatott számukra a tábori kantin. A felsővezetés kifogástalan, éttermi minőségű, kreatív fogásokat várt a különlegesnek nem mondható alapanyagokból.

Így fog telni a karácsony Rácz Jenőéknél

A természet inspirálta a második pultot. A versenyzőknek különböző, természet ihlette alakzatokat és formákat kellett megjeleníteniük a tányérjukon. Halak közül választhattak rombuszhal, laposhal ás angolna közül.

Lapozó: 1 2

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.