Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Wayne Rooney visszatérhet a Premier League-be?

Wayne Rooney jelenleg a súlyos pénzügyi gondokkal küszködő másodosztályú Derby County menedzsere, legalábbis egyelőre.

...svg content...Wayne Rooney, az Everton (b) és Joe Gomez, a Liverpool játékosa az angol FA-labdarúgókupa harmadik fordulójában játszott mérkõzésen a liverpooli Anfield stadionban 2018. január 5-én. (MTI/EPA/Peter Powell)
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A Premier League-t is egykoron megjáró Derby jelenleg a Championship utolsó helyén szerepel, miután 21 pontot levontak tőlük pénzügyi gondjaik miatt. A klub de facto csődben van, elkerülhetetlennek tűnik, hogy kiessenek a harmadosztályba.

Wayne Rooney viszont rendkívül lelkesen végzi ott ennek ellenére a munkáját és amennyiben nem lennének a pontlevonások, magabiztos bennmaradó helyen állna a csapat. Ezt pedig már az első osztályból is érzékelték, hogy Rooney remek munkát végez. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

A The Sun értesülései szerint pedig az Everton akár ki is nevezheti őt menedzsernek, amennyiben Rafa Benitezt menesztik a csapattól és Rooney is elfogadja a felkérést. Bár ez sok feltételnek tűnik, rövid időn belül megvalósulhat.

Farhad Moshirinak, az Everton tulajdonosának ugyanis erősen fogy a türelme Benitezzel kapcsolatban, aki bár meglehetősen jól kezdte a szezont, nagyon visszaesett a csapat teljesítménye és már csak mindössze tizennegyedik helyen állnak.

Wayne Rooneytól pedig azt remélnék a tulajdonosok, hogy javítja majd a csapat teljesítményét és sokkal jobb eredményeket hozna, mint amiket Benitez hoz. Rooney ugyan a Derby County alkalmazásában áll, nehezen elképzelhető, hogy korábbi klubja hívására nemet mondana.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.