Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
455,10 Ft
Bitcoin
57,763 $

Íme, a BL-újrasorsolás eredményei

Az UEFA technikai hibára hivatkozva érvénytelennek nyilvánította a korábbi sorsolás eredményét, és egy újat írt ki, melynek már meg is születtek az eredményei.

Fotó: MTI/EPA/UEFA/Harold Cunningham
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bajnokok Ligája újrasorsolásán a Manchester United az Atletico Madriddal került szembe, miután az első sorsoláson Ralf Rangnick csapata eredetileg a PSG csapatával kellett volna, hogy összecsapjon.

Eredetileg a a Manchester United a Paris Saint-Germainnel játszott volna, de az új sorsolás eredménye szerint az Atleticóval találkozik; a PSG a Real Madriddal, a Liverpool az Interrel, a Manchester City a Sporting Lisszabonnal, a Chelsea pedig a Lillével játszik. Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Az UEFA „technikai hibaként” hivatkozott az előző sorsolás meglepő fordulatára, és kiírta az új sorsolást, melyre három órával az eredeti után került sor, így pedig a Lverpool az Inter Milannal, a Chelsea a Lillével, míg a Manchester City a Sporting Lisszabonnal találkozik.

Az új sorsolás eredményei nem biztos, hogy tetszeni fognak a Manchester Unitednek, ugyanis 1991 óta először fognak összecsapni az Atleticóval, de a Real Madrid sem repeshet az örömtől, miután kiderült, hogy a Benfica helyett a PSG-vel kell majd játszaniuk – írja a Sky Sports.

Medgyessy Péter: ez nem ugyanaz az Európai Unió

Ugyanakkor szerinte Magyarországnak a jövőben is az Európai Unióban van a helye.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.