Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Exatlon-Livi megmunkált vállai beszédesek, nála nem marad ki a reggeli

A reggelinek nagyon fontos szerepe van, bizonyos szempontból meghatározza a napunkat, akár morális szinten is, így nagyon nem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi nemcsak egy sportoló, aki az Exatlon Hungary történetének legdrámaibb párbaját nyerhette volna meg a legnagyobb esélyesnek tartott Buzás Dóri ellen. Sokkal több annál, mentálisan is rengeteget képes adni azoknak, akik követik őt, vagy vele tanulnak egy órán.

Főként emiatt kedveljük a karakterét, mindamellett, hogy mindig pozitivitást sugároz magából, még akkor is, ha épp neki nehezebb napjai vannak. Ne mindig lehetünk topon, ahogyan Livi sem, de tehetünk azért, hogy másoknak segítsünk. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legismertebb sztárja pontosan ezt teszi, most épp a reggeli fontosságára hívta fel a figyelmet. Az első étkezés, ami sok mindenben meghatározhatja azt, hogy milyen napunk lesz.

Autóbalesetet szenvedett Szalai Ádám, kiderült az állapota

„Ti szoktatok reggelizni?” – kérdezett Livi az Instagram oldalán keresztül. „A reggeli életkortól függetlenül mindenki számára fontos, az első főétkezés, mely pótolja az éjszaka folyamán felhasznált tápanyagokat, valamint energiát ad a szervezetnek, fokozza a szellemi teljesítményt, felpörgeti az anyagcserét és az agyműködést.”

Lapozó: 1 2