Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Exatlon-Livi mosolyánál már csak a formája látványosabb

Gondolkozunk, hogy ki mosolyoghat többet Török Livinél, de egy név sem ugrik be, ráadásul egy nagyon pozitív lányról van szó.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A mosoly gyógyító hatással bír, de csak akkor, ha az teljesen őszinte, és valljuk be, ismerünk pár olyan embert, akinél ez nem túlságosan az, még a sztárok világából is, de neveket inkább nem említenénk.

A szemek árulkodóak, azok mondják meg, hogy a mosoly mennyire őszinte vagy sem. Egy megjátszott mosolynak nincs sok értelme, saját magunkat csapjuk be vele leginkább, de néha szükség van rá. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ha azonban gyakran megjátsszuk ezt, akkor elfejeltjük ennek az igazi értékét. Török Livinél sosem éreztük azt, hogy bármit is megjátszana, még akkor sem, ha egy nehezebb időszakon ment keresztül.

Farm VIP: Erdélyi Mónika szerint Póth Diána tett azért a legtöbbet, hogy nagyon rosszul érezze magát

Végtelenül pozitív a karaktere, és közben folyamatosan sokat ad az embereknek, nemcsak azoknak, akiket bokszra oktat. Azok, akik követik őt a közösségi médián keresztül, láthatják, hogy mennyire pozitív és szükség van az ilyen emberekre.

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.