Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Hivatalos renderfotókon csodálhatjuk meg a Samsung új táblagépét

Habár hivatalos bejelentés nem érkezett a dél-koreai gyártó részéről, Evan Blass szivárogtató jóvoltából megtudhattuk, miként festhet majd a Galaxy Tab S8.

Unsplash
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Samsung vadonatúj Tab S8 alapmodellje a bennfentes iparági forrás szerint egy 11 hüvelykes kijelzőt kaphat, míg a nagyobbik testvér Tab S8+ 12,4 hüvelykes panellel, a csúcskészüléknek számító Tab S8 Ultra pedig 14,6 hüvelykes képernyővel lehet ellátva.

A kiszivárgott renderképeken tökéletesen kivehetőek a szelfikamerának szánt bemélyedések, miközben látszik, mennyire letisztult dizájnt kaptak a modellek a leszűkített széleknek köszönhetően. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Tab S8 Ultrán lévő notch sokkal kompaktabb, mint azt más készülékeknél megszokhattuk, és egyáltalán nem tűnik annyira ormótlannak, mint ahogyan például a legújabb MacBook Pro laptopoknál láthattuk.

Mindhárom Galaxy Tab S8 modell 120 Hz-es AMOLED panellel érkezhet, míg a megfelelő működésüket a Qualcomm Snapdragon 8 gen 1 lapkakészlete biztosíthatja, és ha hihetünk a szóbeszédeknek, akkor 12 000 mAh-ás akkumulátort kaphatnak 45 W-os gyorstöltési funkcióval.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.