Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Farm VIP: Holló nagyon próbálkozik Buzás Dórinál (videó)

A fiatal fiú kitartó, de bánatára nem egy csapatban vannak, ám mindig megtalálja az utat ahhoz, hogy üzenjen.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP 2 több mindenben is eltér az első évadtól, amit szintén szerettek a nézők. Az egyik legnagyobb újdonságot az jelentette, hogy két pár is a mezőny tagjaként kezdhette meg a versenyt.

Jolly hamar kiesett, Holló ellen párbajozott és egy idegőrlő játék végén a fiatal társa kapta meg a lehetőséget arra, hogy játékban maradjon. Ezzel a szerelmespár közül már csak az egyik fél volt versenyben, ám ő sem sokáig. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Alig telt el pár óra, és Barbie kvázi eldöntötte, hogy feladja, és nem Jolly kiesése miatt, hanem a hangulat, a sok csalódás. Noémiben óriásit csalódott, aminek a TV2-nek adott interjújában is hangot adott.

Berki Mazsi megszólalt a sok rosszindulat után

Közben Holló egyre egyértelműbb jeleket küld az Exatlon Hungary ezüstérmesének, Buzás Dórinak. Ez legutóbb sem volt másképp, az üzenetet Gáspár Zsolti adta át a lánynak.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.