Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

David Beckham levideózta az Arsenal-drukker fiát, miközben Ronaldo gólt lőtt az Old Traffordon

David Beckham szíve a Manchester Unitedért dobog, addig a fia, Romeo Beckham a londoniak rajongója, és legutóbb az Old Traffordon rontották el a kedvét.

...svg content...Fotó: Unsplash
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sir Alex Ferguson visszavonulása óta nem találja a megfelelő edzőt a Manchester United, többen is szerencsét próbáltak, de eddig egy olyan szakember sem volt, aki kitöltötte volna a szerződését.

Ezúttal Ralf Rangnick vette át a kispadot, de csak ideiglenesen, a szezon végéig. Az egyik legnagyobb koponyának tartják, akitől többek között Klopp is tanult. Teljesen más filozófiát képvisel, mint az elődei, és talán pontosan erre van szüksége a „Vörös Ördögöknek.” Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Két mérkőzés erejéig Carrick irányított, és összességében jó munkát végzett. Hazai pályán búcsúzhatott, méghozzá az Arsenal ellen és győzelemmel. A londoniak egy erősen véleményes találattal szereztek vezetést, de csak idő kérdése volt, hogy mikor talál be a United.

Újra elkezdődik: zárt kapuk mögött játszák a Bayern München– Barcelona BL-találkozót

Végül megfordították az állást, és noha 2-2 is volt az eredmény, otthon tudták tartani a három pontot, amire óriási szükségük volt a sok rossz mérkőzés miatt. Ráadásul ez egy hatpontos meccs volt a rangadó és a helyezés miatt.ű

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.