Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,53 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,80 Ft
Bitcoin
57,368 $

Konyhafőnök VIP: döbbenetes pillanat, még megkóstolásra sem volt méltó

Csonka András és Németh Kristóf párosa csak arra volt elegendő, hogy utolsóként jussanak tovább a versenyben.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A két színésznek nagyon nagy szerencséjük volt, hogy nem várt módon Görög Zita és Varga Iza duója még náluk is rosszabb teljesítményt nyújtott. A két sztár finoman szólva sem találta a közös hangot, és a viták sem maradtak el.

Mivel nekik kellett párbajozniuk a továbbjutásért, valakinek véget ért a verseny. Iza volt az a versenyző, hiába nyújtott korábban erős teljesítményeket, és a legjobbak között tarthattuk számon. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

András és Kristóf párosa sem úgy működött, mint azt szerették volna. Az első feladat során szinte mindent sikerült kitalálniuk, de a nyers ételek nem nyerték el a chefek tetszését, ami a lehető legrosszabb forgatókönyv.

Kiderült, milyen sms-eket küld Berki Krisztián Hódi Pamelának

Sárközi Ákos sorra nyitotta ki a nyers fasírtokat, kissé csalódott, mert ő is többet várt volna. Fördős Zé volt a következő, aki kóstolt, de már a tálalással sem volt kibékülve, ugyanakkor jobb volt, mint a fasírt.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.