Konyhafőnök VIP: Görög Zita akár az ujját is levághatta volna, Zé azonnal szólt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. december 2. - 17:17

Görög Zita nem mindig volt feszült, sok jó és humoros pillanatot is megélt a legutóbbi adás ideje alatt, aminek a végén majdnem kiesett.

Görög Zitának nagyon résen kell lennie, mert egyre több jelet kap arra vonatkozólag, hogy nem lesz több esélye, ha ismét gyengébben teljesít. Ezen a héten egyszer éppen hogy csak el tudta kerülni a veszélyzónát, majd röviddel ezután mégis ott találta magát.

Nem jött ki számára a lépés, a chefek sokat gondolkoztak, hogy elküldjék vagy sem. Végül kapott még egy lehetőséget, amivel muszáj lesz élnie, mert valószínűleg több ilyen sansza nem lesz.

Konyhafőnök VIP: ez már Szandinak is sok volt, felkapta a vizet a brutális hátráltatás közben

Legutóbb ázsiai ételeket készítettek a sztárok, de nem minden alapanyagot ismertek, vagy már látták ezelőtt, ugyanakkor nem dolgoztak vele ezelőtt. Rácz Jenő a tűzoltás után ismét segített, és jelezte a sztárnak, hogy nincs szükség fűrészre.

Görög Zita sem maradhatott ki a sorból, aki egy kókuszdióval harcolt, kezében egy hatalmas bárddal. Fördös Zé rögtön jelezte, hogy ezt ne csinálja, mert elpattan a gyümölcs, és szó szerint levágja az ujjait.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.