Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,786 $

Íme a Honor legújabb csúcsmobiljainak részletes specifikációi

Egy nappal a hivatalos bemutató előtt kiszivárgott a világhálóra a Honor 60 sorozat összes készülékének adatsora.

Honor
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A 91mobiles portál szúrta ki Twitteren azokat a részletes információkat, amelyek a feltörekvő kínai mobilgyártó legújabb modelljeinek specifikációi tartalmazzák, így a december 1-jén esedékes hivatalos show előtt fény derült a Honor 60 teljesítményére.

A szivárogtatás alapján az alapmodell egy 6,67 hüvelykes, FHD+ felbontású, fantasztikus minőségű OLED kijelzőt kaphat, feltehetően adaptív képernyőfrissítési technológiával. A készülék szívében a Snapdragon 778G+ lapkakészlet duruzsolhat 12 GB RAM memória, illetve 256 GB tárhely mellett. Soron kívül Gyurcsány szerint Magyar többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormány oldalán

Ami a kamerarendszert illeti, egy f/1,9-es rekeszméretű, 108 megapixeles főszenzor ékeskedik majd a Honor 60 hátlapján, amely alá egy 8 megapixeles, f/2,0-ás rekeszértékű ultraszéles, továbbá egy 2 megapixel felbontású, f/2,4-es mélységi szenzort helyeztek.

A mobiltelefon megfelelő működését a 66 W-os gyorstöltési funkcióval ellátott, 4 800 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, míg a hardver és a szoftver tökéletes szimbiózisáról az Android 11 operációs rendszerre épülő Magic UI kezelői felület gondoskodik.

A Honor 60 Pro szintén 108 megapixeles főkamerával büszkélkedhet, ezen kívül viszont egyéb részletre nem derült fény, ám jó hír, hogy csupán egy napot kell várnunk rá, hogy megtudjuk, pontosan mivel is készült a Honor.

Akár 15 év börtönt is kaphat, aki azonos neműekkel kezd kapcsolatba Irakban

Az iraki parlament szombaton elfogadta a törvényt, amely a vallási értékek védelmére hivatkozva akár 15 év börtönbüntetést is kiszabhat az azonos neműek kapcsolataira.

Nem volt még olyan népszerűtlen elnöke az USA-nak, mint Joe Biden

Egy friss Gallup-felmérés szerint Joe Biden elnök népszerűsége 38,7%-ra esett, ami az elmúlt 70 év legalacsonyabb szintjét jelenti egy amerikai elnök esetében.