Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Határozott közleményben cáfolt mindent Szalai Attila klubja

„A labdarúgás valóságától ennyire távol álló hírt nem tudjuk összeegyeztetni az újságírói etikával” – fogalmazott a klub.

Szalai Attila melegít a Magyarország - Ciprus barátságos labdarúgó mérkõzés elõtt Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 4-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

Az elmúlt napokban arról kezdett találgatni a török sajtó, hogy vajon miért nélkülözte a Fenerbahce a korábban a csapat kulcsjátékosaként alkalmazott magyar válogatott  Szalai Attilát a klub legutóbbi két mérkőzésén. 

A 23 éves hátvéd Isztambulban, a Galatasaray elleni mérkőzésen egyáltalán nem lépett pályára, míg az Olimbiakósszal játszott Európa Liga-találkozón összesen 12 percet kapott.  Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A különböző sajtótermékek spekulációja szerint ennek az az oka, hogy a Fenerbahce el akarja kerülni Szalai esetleges sérülését, hiszen ez rontaná a klub esélyeit egy téli transzfer során. 

Mint ahogyan arról mi is írtunk többször, a fiatal magyar hátvédet több sztárcsapattal is hírbe hozták, sőt, a BL-címvédő Chelsea valóban komoly kérőjének tűnik

A Fenerbahce a hírek szerint mindenképp szeretne komoly bevételhez jutni a téli átigazolási időszakban, így rendkívül meggyőzőek lehetnek a Szalaira vonatkozó pletykák. A klub azonban határozott közleményben cáfolta az ifjú labdarúgó kényszerpihentetésével kapcsolatos híreket – számolt be a Csakfoci.hu

Teljes hazugság a Sabah c. lapban megjelent hír, amely szerint Szalai Attila azért maradt ki a kezdőcsapatból, hogy az esetleges sérülés ne befolyásolja hátrányosan az átigazolását. A labdarúgás valóságától ennyire távol álló hírt nem tudjuk összeegyeztetni az újságírói etikával, és kérjük a közvéleményt, hogy ne adjon hitelt az ‘úgynevezett híreknek’” – idézte a lap a klub közleményét.

A Fenerbahce jelenleg az 5. helyen áll török bajnokság tabelláján, a klub legközelebb a Göztepe ellen lép pályára hétfőn.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.