Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Szenzációs fizetést kínál a Chelsea Szalainak

Szalai Attila (b) és az angol Raheem Sterling a labdarúgó világbajnoki selejtezõk 8. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkõzésen a londoni Wembley Stadionban 2021. október 12-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Kornis Vivien

2021. november 10. - 16:31

A súlyos átigazolási díj mellett igen busás fizetést is hajlandó lenne kifizetni a Chelsea Szalai Attila szolgálataiért.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea kész kifizetni egy valóságos vagyont is Szalai Attiláért a Fenerbahcénak. 

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Arról már egy ideje olvasni lehetett, hogy a magyar védőt több előkelő klub is szemmel tartja, és mint kiderült, Szalai legkitartóbb kérője az angol Chelsea.

A klubnak ráadásul van is esélye rá, hogy leigazolja Szalait, a török CNN szerint ugyanis 23,4 millió eurót is hajlandó fizetni a Fenerbahcének, ha még januárban elengedik a védőt – írja az Infostart az NSO-ra hivatkozva. 

A lap információ szerint Szalai tud a Chelsea érdeklődéséről és örül is neki, készen áll arra, hogy a világ egyik legerősebb bajnokságában játsszon. 

A szintén török Ajansspor szintén úgy tudja, az angol klub 23,4 milliót ajánlana Szalaiért cserébe, sőt azt is tudni vélik, hogy hatéves szerződést írhat alá a londoni csapattal, szezononként pedig 4 millió eurós, vagyis több mint havi 120 millió forintos fizetést kaphat.