Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,30 Ft
Euró
396,92 Ft
Font
475,70 Ft
Bitcoin
63,959 $

Fásy Ádám megrázó történetei, édesanyja kilenc gyermeke halálát élte meg

Különböző módon vesztették életüket, voltak, akik rákban mentek el, de olyan testvére is volt Fásy Ádámnak, aki egy szerelmi bánat miatt vetett véget az életének.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fásy Ádám nagyon kései gyerek volt a családban. Amikor megszületett, az édesanyja már 46 éves volt, aki szörnyű tragédiákon ment keresztül. Hatalmas családot alkottak, ugyanakkor sok fájdalommal a hátuk mögött.

Fásy tragikus hirtelenséggel vesztette él édesanyját, aki egyik percről a másikra lett rosszul, majd a sztár karjaiban hunyt el. Az idős asszonynak számos nagy tragédiát kellett megélnie, olyan dolgokat, amiket egy szülő sem akarna. Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

Mindig borzasztó, amikor egy anya előbb távozik az élők sorából, mint a gyermeke, és neki kell eltemetnie, nem fordítva. A Hajdú Péternek adott interjúból az is kiderült, hogy Fásy édesanyja majdnem 10 gyerekét temette el, akik ideje korán távoztak.

Megható és tanulságos sorok Rácz Jenő feleségétől

Ketten rákosak voltak, és hatalmas kínt éltek meg a haláluk napjáig, még csak 40 évesek voltak, míg egyes testvéreik sokkal fiatalabban hunytak el. Az egyik testvér 24 évesen lett öngyilkos egy szerelmi bánat miatt.

Lapozó: 1 2

Megkezdődött Marine Le Pen és párttársainak pere a párizsi büntetőbíróságon

Feltételezett fiktív uniós állások, valamint európai parlamenti juttatások törvénytelen felhasználása miatt állnak bíróság elé az érintettek.