Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,012 $

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi egy hajszálra volt a kieséstől, ezt mondta utána

Röviddel azután, hogy egyenesen ágon juthatott volna be a középdöntőbe, nagyon közel állt ahhoz, hogy kiessen a versenyből.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schobert Norbi abszolúte meglepetést okozott azzal, hogy a Konyhafőnök VIP-ban szerepelt, még akkor is, ha korábban a felesége, Rubint Réka is megtette ezt. Norbit sokáig a versenyszellem vitte előre, majd hirtelen rosszul lett.

A háza előtt esett össze, és akár meg is halhatott volna. Réka a Frizbiben osztott meg új részleteket arról, hogy milyen drámai volt a helyzet, és a férje hosszú perceken át feküdt magatehetetlenül a földön. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

Akkor senki sem gondolta volna, hogy nem sokkal később újra ott lesz az RTL Klub stúdiójában. Nem akarta feladni, és saját felelősségre visszatért, majd rögtön a nap teljesítményével rukkolt elő.

Tóth Vera oldalán a legjobb páros volt az övék, de kettejük közül az énekesnő harcolta ki a jogot arra, hogy egyenes ágon bejusson a középdöntőbe, tehát a pénteki adásban csak megfigyelőként volt jelen a galérián.

Lapozó: 1 2

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.

Közel 400 holttest került elő a gázai Nasszer kórház melletti területekről

A palesztin polgári védelem szerint közel 400 holttestet találtak tömegsírokban a gázai Khan Júniszban található Nasszer orvosi komplexumban.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.