Tóth Vera Schobert Norbiról: „Nem tudtam, hogy meddig mehetek el Norbinál”

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Vera többször is aggodalmát fejezte ki Schobert Norbi miatt, de végül a fitneszgurunak volt igaza, a legerősebb páros voltak a Konyhafőnök VIP legutóbbi versenynapján.

Legutóbb párosban kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek, ami mindig érdekes és különleges kihívást is jelent. Egyszerre érdekes és különleges, mert ilyenkor kiderül, hogy ki az, aki képes csapatban dolgozni, és kik azok, akiknek ez nem megy.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Norbi és Vera már ismerte egymást korábbról, de ilyen formában még nem dolgoztak együtt. Fontos volt, hogy higgyenek a másikban, és Vera is ezt tette, bár voltak pontok, amikor erősen aggódott.

Aggódott, mivel Norbi egy totálisan más receptet követett az édességek elkészítésénél. Úgy döntött, hogy a dadusa receptjét fogják használni, ami erősen különbözött a konyhafőnökös recepttől, és benne volt a pakliban, hogy az utolsó helyre kerülhetnek.

Schobert Norbi négy budapesti étteremben volt gyakorlaton a Konyhafőnök VIP előtt

Norbi lassabban dolgozott, miközben a többiek már előrébb jártak. Vera nem tudta, hogy ez amiatt van, mert a sztár alapból is lassabb a konyhában, vagy ennek a stroke-hoz van köze. „Ebben nem tudsz olyan lenni, mint egy vezér, hogy na most akkor azonnal gyere ide.”

Lapozó: 1 2