Schobert Norbi négy budapesti étteremben volt gyakorlaton a Konyhafőnök VIP előtt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. november 26. - 05:46

Olyannyira komolyan vette a versenyt az Update első embere, hogy négy különböző vendéglátóegységnél is dolgozott gyakorlaton.

Schobert Norbi komoly meglepetést okozott azzal, hogy megjelent a Konyhafőnök VIP legújabb évadában, mint versenyző. Rá egyáltalán nem számíthattak a nézők, még akkor sem, ha Rubint Réka korábban szerepelt a műsorban.

Ráadásul jó teljesítményt nyújt a sztár, és nála jobban valószínűleg senki nem akarja jobban a győzelmet, a sikert. Rendkívül erősen, hevesen dolgozik benne a versenyszellem, és hisz abban, amit csinál, de ez az egész karrierjére és életére jellemző.

Norbi közvetlen az edzés előtt jelentkezett be a LifeTV-nek, online formában. Elmondta, általában ilyenkor fut egy 40 perces etapot, kicsit súlyzózik, és kivételesen otthon marad, mivel a legkisebb fia, Zalán COVID-karanténba került.

Megszólalt a kórházban fekvő Kóbor János menedzsere

Ennek a hátterében az állt, hogy az egyik pedagógus fertőzött lett, és a protokollnak megfelelően az egész osztályt hazaküldték. „Csak akkor mehet a gyerek iskolába, ha be van oltva, viszi magával az oltási igazolványt.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.