Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Éveken keresztül tartó frissítéseket ígér a DICE a Battlefield 2042-höz

A legújabb multiplayer FPS megjelenése korántsem úgy sült el, ahogyan azt a svéd játékfejlesztői stúdiónál remélték, mivel a lövölde rajtja finoman szólva is kudarcba fulladt.

DICE
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Rengeteg rajongó és FPS-őrült tűkön ülve várta a Battlefield 2042 hivatalos megjelenését, ám ahelyett, hogy leesett volna az álluk, csalódottságukban mosoly helyett szomorúság ült az arcukra, hiszen a game förtelmesre sikeredett.

Lényegében egy félkész termékről beszélhetünk, amit a Cyberpunk 2077 „mintájára” dobtak piacra, bugokkal és glitchekkel telítve, alapvető játékmeneti hibákkal fűszerezve, melyek mind-mind ellehetetlenítik a gördülékeny gameplay-t, bármennyire is akarjuk szeretni a futurisztikus hadszíntereken zajló háborúkat. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A DICE legutóbbi blogposztjában megemlítették a felmerülő hibákat, illetve elkeserítőnek titulálták, hogy több millió játékos hagyta őket faképnél, ezért elhatározták, hogy frissítések tömkelegével fogják bombázni a Battlefield 2042-t, az első csomag pedig már ezen a héten érkezhet – írta a GameRant magazin.

Az első patchekkel a játék teljesítményét javítják majd konzolokon és PC-n egyaránt, az ominózus frissítés már a mai naptól kezdődően letölthető, míg a második patch valamikor december vége felé várható, az első kompetitív szezon pedig minden bizonnyal 2022 elején kezdődik.

Hogy végül sikerül-e orvosolniuk a hibákat, nehéz megjósolni, mindenesetre érdemes lesz követnünk az események alakulását, hiszen bár óriási a felháborodás a gamerek körében, a DICE nem amiatt vált híressé, hogy cserben hagyná szeretett rajongóit.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.