KezdƑlap

Friss hĂ­rek

Fontos hĂ­rek

Felkapott

MenĂŒ

DollĂĄr
366,53 Ft
EurĂł
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,375 $

A Barcelona nem tud versenyre kelni a dĂșsgazdag Newcastle-lel

Bin Salmannak van 80 milliója a szerb csatårra, a katalånoknak nincs. 

FotĂł: A Newcastle United angol labdarĂșgĂłklub szurkolĂłja, mielĂ”tt megkezdĂ”dik csapatĂĄnak mĂ©rkĂ”zĂ©se a Tottenham Hotspur ellen az angol elsĂ” osztĂĄlyĂș labdarĂșgĂł-bajnoksĂĄgban a newcastle-i St. James' Park stadionban 2021. oktĂłber 17-Ă©n. A Newcastle most elĂ”ször jĂĄtszik azĂłta, hogy a klubot megvĂĄsĂĄrolta egy szaĂșd-arĂĄbiai konzorcium. (MTI/EPA/Peter Powell)
Sport

Fazekas Kiara Barbara

SzerkesztƑ

Dusan Vlahovics az egyik legkeresettebb csatĂĄr a kontinensen, a FiorentinĂĄban nyĂșjtott teljesĂ­tmĂ©nye lĂĄtvĂĄnyos: 14 mĂ©rkƑzĂ©sen 10 gĂłlt Ă©s 2 gĂłlpasszt jegyzett. Az idei teljesĂ­tmĂ©nye alĂĄtĂĄmasztja, hogy a tavalyi Ă©ve sem volt vĂ©letlen, amikor a Serie A-ban 21 gĂłlt szerzett. 

MĂĄr bejelentettĂ©k, hogy nyĂĄron tĂĄvozik egy mĂĄsik csapathoz, a Juventus, a Real Madrid Ă©s az Atletico Madrid is szĂ­vesen lĂĄtnĂĄ a soraiban, valamint A Borussia Dortmund is figyeli, akik vele pĂłtolnĂĄk a tĂĄvozĂł Haalandot, de a Barcelona is felkerĂŒlt a listĂĄra, akiknek sĂŒrgƑsen szĂŒksĂ©gĂŒk van egy csatĂĄrra.  Soron kĂ­vĂŒl MegtalĂĄltĂĄk az ĂĄllami gondozĂĄsbĂłl eltƱnt 13 Ă©ves fiĂșt

Joan Laporta az egyik legjobb opciĂłnak tartja, Ă©s Xavi is rĂĄbĂłlintott a tĂĄrgyalĂĄsokra. Az egyetlen problĂ©ma az a 80 milliĂł eurĂł, amelyet az olaszok kĂ©rnek, tekintve, hogy a szerzƑdĂ©se 2023-ban jĂĄr le. A katalĂĄnoknak pedig nincs ennyi pĂ©nzĂŒk. 

Az El Nacional szerint a Camp Nouban remĂ©nykedtek benne, hogy esetleg a Fiorentina enged valamennyit, azonban a Newcastle felvĂĄsĂĄrlĂĄsa felborĂ­totta a terveket, ugyanis az angolok Ășj tulajdonosa, Mohammed Bin Salman hajlandĂł kifizetni ezt az összeget, akĂĄr mĂĄr januĂĄrban. Emellett arra is bƑven lenne pĂ©nz, hogy a jĂĄtĂ©kos szĂĄmĂĄra visszautasĂ­thatatlan fizetĂ©st kĂ­nĂĄljon. 

Ha nem törtĂ©nik valami vĂĄratlan, akkor a szerb csatĂĄr a Premier League-ben fog kikötni, de a katalĂĄnok mĂ©g nem tettek le teljesen a tranzakciĂłrĂłl, ugyanis a Newcastle jelenleg a tabella utolsĂł helyĂ©t foglalja el. 

Gyors javulĂĄs kellene ahhoz, hogy a tĂ©len sztĂĄrjĂĄtĂ©kost tudjanak szerzƑdtetni, ugyanis nem valĂłszĂ­nƱ, hogy bĂĄrmely topfutballista egy kiesƑjelölt csapatba igazolni. 

A Fiorentina tĂĄmadĂłja pedig elƑre szeretne lĂ©pni, nem hĂĄtra, ezt pedig a Barcelona tudja is garantĂĄlni neki. 

6.5-es erƑssĂ©gƱ földrengĂ©s rĂĄzta meg JĂĄva szigetĂ©t

6.5-es erƑssĂ©gƱ földrengĂ©s rĂĄzta meg az indonĂ©ziai JĂĄva szigetĂ©nek partjait, a rengĂ©seket egĂ©szen JakartĂĄig Ă©s Bandungig Ă©rezni lehetett.