Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,65 Ft
Euró
386,99 Ft
Font
449,57 Ft
Bitcoin
63,097 $

Pochettino kész lenne átvenni a Manchester United kispadját

A PSG edzője a hírek szerint nyitott lenne arra, hogy visszatérjen az Egyesült Királyságba, és a Manchester United edzője legyen.

Fotó: Unsplash
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A korábbi hírek szerint Pochettino szerepel a United listájának élén, akik nemrég váltak meg Solskjaer-tól. A norvég érzelmes módon vett búcsút a csapattól, elismervén, hogy nem hozta a várt eredményeket.

Több név is felkerült a listára, többek között a Sevilla edzője is, míg Zidane a jelek szerint biztosan nem lesz a brit csapat edzője. Köztudott, hogy a United régi csodálója Pochettinónak, a Tottenham korábbi szakemberének, aki jelenleg Párizsban dolgozik. Soron kívül Június első napjára szervez Békemenetet a CÖF–CÖKA

Már Mourinho kirúgásakor azt fontolgatták, hogy leigazolják az argentint, de Solskjaer olyannyira meggyőzőnek tűnt, hogy végül a norvég lett a befutó. A „Vörös Ördögök” érdeklődése azonban állandó maradt, és a Goal úgy tudja, hogy Pochettino nyitott lenne a váltásra, ha a United hivatalos formában is megkeresné őt.

Sir Alex Ferguson is nagy csodálója a szakembernek, aki jó kapcsolatot ápol a legendával, ami kulcsfontosságú lehet az ügyben. Ezzel szemben Pochettino továbbra sincs túl jóban a PSG sportigazgatójával, Leonardóval, akik állítólag Zidane-t szeretnék a kispadra ültetni.

Pillanatnyilag Carrick az, aki ideiglenesen megkapta a United irányítását, de Blanc is esélyes arra, hogy ezt megtegye a folytatásban, amíg nem találják meg a hosszú távú utódot.

Erik ten Hag is ezen nevek között szerepel, és az ESPN kérdésére elmondta, folyton ezt kérdezgetik tőle a médiában, ő azonban semmit sem hallott erről, így nincs min gondolkodnia.