Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
60,025 $

X-Faktor: Csobot Adél kihúzta a gyufát Alee rajongójánál, ByeAlex nem hitt a fülének

Csobot Adél pontosan tudta, benne a pakliban, hogy keményebb kritikát fog kapni a 16 éves rapper rajongóitól, de akkor is elmondta a véleményét.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az X-Faktor új évadának egyik nagy felfedezettje Alee, akinek egy korábbi klipjét már több millióan tekintették meg a műsorban kapott ismertségnek köszönhetően. Még mindig csak 16 éves, de ennek ellenére rövid időn belül minden a lábai előtt heverhet a sikerekkel.

A szombati élő show-ban nyújtott teljesítménye azonban megosztotta a véleményeket, Csobot Adél nem akarta szépíteni a dolgot, még akkor is, ha nagyon kedveli a rapper karakterét, és igazi őstehetségnek tartja. Soron kívül Úgy tűnik, mégsem épül új kínai autógyár Magyarországon

„Te egy dalszerző vagy, jól csinálod, benned van mondanivaló, de… most lehet, hogy meg fognak kövezni, és lehet, hogy megvernek majd a székház előtt, de én ennél sokkal jobbakat láttam tőled.”

Tóth Andi meggyőzte Andrei Mangrát a magyarországi költözésről

Adél úgy érezte, mintha egy próbán lett volna, amire ByeAlex teljesen kiborult, aki igyekezte megvédeni a versenyzőt, már csak amiatt is, mert nemcsak rappelt, hanem énekelt is, ráadásul tisztán. „Ez egy sláger dal, ez egy sláger dallam.”

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid ismét beszólt Karácsony Gergelynek

A jelenlegi főpolgármester egyelőre nem reagált erre.

Ancelottinak nagyon nem tetszett, amit a Bayern München ellen látott

A Real Madrid vezetőedzője  kritikával illette csapatát a Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén elért 2-2-es döntetlen után.