Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Tóth Andi „hazaviszi” magával Andreit?

Tóth Andi és Andrei Mangra közös interjút adott Gelencsér Timinek, közvetlen azután, hogy megnyerték a Dancing with the Stars második évadát.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hatalmas show-t kaptak a nézők szombat este, a TV2 ismét magasra tette a lécet, rengeteg olyan pillanata volta finálénak, amire még egy ideig biztosan emlékezni fogunk, többek között Molnár Andi miatt is.

A DWS2 zsűritagja nélkül valószínűleg nem láthattuk volna azt a bizonyos tökéletes mozdulatot, amit végül megismételt Andi és Andrei. Stohl András például megkönnyezte a pillanatot, míg Ördög Nóri szerint Andi igazi világsztár lehetett volna, ha 5-6 éves korában elkezd táncolni tanulni. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Sorra jönnek a dicséretek, a közösségi média felrobbant, és még azok is Andit éltetik, akik egyáltalán nem kedvelik a karakterét. A fiatal énekesnő ezúttal azt bizonyította, hogy profi táncosként is megállja a helyét, köszönhetően a táncpartnerének, akinél jobb tanárt nem is kaphatott volna.

Andi a Gelencsér Timinek adott interjújában elmondta, nem olyan célokkal vágott neki a versenynek, hogy nyerni akar. „Nagyon nem így indultam neki, úgy voltam vele, hogy hozzam ki magamból a maximumot, légy szíves Andrei hozd ki belőle a maximumot, és szerintem kihozta, nélküle nem tudtam volna ideáig eljutni.”

A pillanat, amikor Tóth Andi megtudta, ő nyerte a Dancing with the Stars második évadát

Sokan azt gondolták, hogy a Sztárban Sztár című műsort is ő nyeri meg, de hiába volt a legjobb, a nézők szavazata alapján csak második lett. Kicsit tartott attól, hogy ez ezúttal is így lesz, ám most szerencséje volt, a nézők őt hozták ki győztesnek.

„Van, hogy tényleg nem a tehetség számít, nem a szorgalom számít, hanem van egy fordulat, és tök mindegy, hogy mennyi munkát teszel bele. Kicsit dejavue-om is volt, ott álltam és oké Andrei, te mindent megtették, de jó, igazából tavaly is így álltál, és akkor is…”

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.