Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,04 Ft
Euró
396,60 Ft
Font
475,48 Ft
Bitcoin
64,536 $

Tóth Vera szembesítette az embereket a kegyetlen valósággal, és mennyire igaza van

Tóth Vera is szeret elgondolkodni az élet nagy dolgairól, és arról, hogy merre tart a világunk, mely totálisan megváltozott az elmúlt 15-20 évben.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az ember hirtelen arra lesz figyelmes, hogy a körülötte működő világ teljesen megváltozott. Ez nemcsak amiatt van, mert a korunk haladtával másra van szükségünk, és kicsit le is lassulunk, még ha nem is szó szerint.

Láthatjuk, hogy a generációs különbségek egyre nagyobbak, és a korábban alapvetőnek hitt értékek már nem is léteznek, teljesen kikoptak a társadalmunkból. Ezek mind olyan dolgok, amik szomorúvá teszik az embert, különösen azokat, akik mást képviselnek. Soron kívül Karácsony Gergely: „Magyar Péter politikai fantáziája határtalan”

Tóth Vera Hajdú Péternek mesélt arról, hogy vannak esték, amikor egy pohár bor mellett elgondolkozik a világ dolgain, melyben már szinten minden a külsőségekről szól, szinte mindenhol ezzel találjuk szemben magunkat.

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő szerzett egy „Ferrari-motort”, Zámbó Krisztián szárnyal

„Nekem ez a Xanaxom, nekem ez kell, nem bírom elviselni ezt a világot másképp.” – jegyezte meg az esti beszélgetés alkalmával a híres énekesnő a LifeTV stúdiójában Péternek.

Lapozó: 1 2