Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,43 Ft
Euró
396,78 Ft
Font
475,70 Ft
Bitcoin
64,575 $

Így játszotta el a pszichológusainak az akkor pánikbeteg Tóth Vera, hogy teljesen jól van

Vera egyik pillanatról a másikra lett nagy sztár, és ez olyasvalami, amit nem mindenki tud feldolgozni.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az emberek többsége vágyik a sikerre, sokan üldözik, és mindent megtennének érte. Nemcsak a pénz miatt, mert egyszerűen szeretnék, ha figyelnének rájuk, és többnek éreznék magukat.

Másik pedig csak szeretnének a hobbijukból élni, és adni az embereknek. Tóth Verának mindez megadatott, köszönhetően a különleges hangi adottságainak, ami győzelmet ért a Megasztárban. Soron kívül Az utolsó pillanatokban bukott pontokat a Real Madrid, hiányzott Mbappé

Egyik pillanatról a másikra vált országosan híressé, és ezt a fajta sikert már nem tudta feldolgozni és kezelni sem. „Emberek nem mentek sehova, amíg a Megasztár nem ment le a tévében.” – mesélt Vera arról az időszakról Hajdú Péternek a LifeTV stúdiójában.

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő szerzett egy „Ferrari-motort”, Zámbó Krisztián szárnyal

Sokan másokhoz hasonlóan Vera is pánikbeteg lett a siker és a hatalmas figyelem miatt. „Azt éreztem, hogy hirtelen mintha a gondolataim elkezdenének maguktól menni, és fényeket láttam, mintha színpadon állnék, és nagyon idegesítően cikázó zöld lézerfényeket láttam.”

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc most nagyon örül, de nem Magyar Péter miatt

A volt magyar miniszterelnök boldog pillanatokat él át, miközben a DK erősen küszködik a Tisza Párt és Magyar Péter miatt.