Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,97 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
451,01 Ft
Bitcoin
66,989 $

Solskjaer Ronaldótól várja a választ arra a kérdésre, hogy megmenthető-e a szezon

A Manchester United edzője egy válságstábot hívott össze a csütörtöki mérkőzés előtt, Ronaldótól és Harry Maguire-től pedig arra a kérdésre várta a választ, hogy vajon megmenthető-e ez a szezon.

...svg content...Cristiano Ronaldo, a Manchester United (b) és Gabriel Jesus, a Manchester City játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. november 6-i mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ole Gunnar Solskjaer csütörtökön görcsösen próbálta megmenteni állását, amikor összehívott egy válságstábot 10 óra környékén, ahol Harry Maguire-rel, Cristiano Ronaldóval, Bruno Fernandes-zel, Luke Shaw-val, Victor Lindeloffal és Nemanja Matickal próbálta megtalálni a választ arra a kérdésre, hogy vajon még van-e lehetőség arra, hogy megmentsék ezt a szezont.

Az edző kétségbe van esve, hiszen a legutóbbi 12 mérkőzésen 6 alkalommal vereséget szenvedett, ráadásul a Manchester City és a Liverpool elleni mérkőzések egyenesen megalázóak voltak. Érdekes, de a rengeteg botlás és a gyatra teljesítmény ellenére a klub vezetése még mindig kiáll mellette, éppen ezért kíváncsian várjuk a szombati és a keddi mérkőzéseket, hiszen ha ott is elbukik, az tényleg az állásába kerülhet. Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

Az elmúlt hetekben rengeteg pletyka keringett arról, hogy Brendan Rodgers, a Leicester edzője lehet a kiszemelt, azonban ő már több alkalommal is kijelentette, hogy nem érdekli a lehetőség, és csak saját csapatára, valamint annak sikerére koncentrál. Eközben azonban a Manchester Unitednek nem csupán az edző miatt fájhat a feje, hiszen Jesse Lingard bejelentette, hogy januárban távozni akar a klubtól.

Habár a tárgyalásokat megkezdték volna, a játékos jelezte, hogy nem akar belemenni a hosszabbításba, és a Daily Mail értesülései szerint jogos volt részéről, hiszen kevesebbet ajánlottak volna neki, mint amennyit jelenleg keres. A 28 éves játékos ebben a szezonban eléggé hanyagolva volt, ugyanis csak egyszer lépett pályára, és januárban kölcsönben szeretne távozni, hátha úgy alakulnának a dolgok, mint a tavalyi szezon második felében a West Hamnél.