Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Solskjaer búcsúzik, már csak az időpont kérdéses 

Fotó: EPA/PETER POWELL
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 10. - 08:29

Már csak egy hajszál tartja Manchesterben, nem az a kérdés, hogy elköszönnek-e tőle, hanem az, hogy mikor. 

Miközben a Solskjaer kihasználta a szünetet, és hazarepült Norvégiába a családjához, a játékosok körében méginkább eluralkodott az az érzés, hogy nem a megfelelő szakember irányítja őket. 

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Solskjaer a legutóbbi 12 meccséből hatot elveszített, de ami a leginkább fájó, hogy még csak megszorongatni sem tudta a legnagyobb riválisait. Alig több mint két hete 5-0-ra verte őket a Liverpoolt, majd szombaton 2-0-ra kikaptak a Manchester City otthonában.

Az összes sorozatot figyelembe véve 16 mérkőzésből 6-ot elveszítettek. 

A Premier League hatodik helyén állnak, kilenc ponttal vannak lemaradva a listavezető Chelsea mögött, miközben mindenki a tabella elejére várta őket. 

Cristiano Ronaldo utolsó pillanatban szerzett góljának köszönhetően múlt héten döntetlent értek el az Atalanta ellen idegenben, és ezzel az F csoport élén maradtak a Bajnokok Ligájában, azonban a bajnokság kimenetelét tekintve nem mindegy, hogy jövőre a BL-ben, esetleg a kevésbé kedvelt Európa Ligában kell-e indulniuk. 

Solskjaer nyáron új, 2024-ig szóló szerződést kapott, amelyre klub ráhúzhat még egy évet, azonban a tulajdonos Glazer család és az igazgatóság is mielőbbi változást akar. 

A The Sun szerint a szurkolók nem szívesen fordulnak a klublegenda Solskjaer ellen, aki 1999-ben Barcelonában a Bayern München elleni, késői győztes góljával történelmi győzelmet szerzett a Unitednek. 

De a pályán tapasztalt bizonyítékok és a súlyos kritikák a közösségi médiában, amelyeket a klub is figyelemmel kísér, azt sugallják, hogy itt az ideje lépni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.