Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Xavi versenyezne a Real Madriddal az átigazolási piacon Haalandért

Xavi szerződtetése történelmi lépés a Barcelona életében, amely megváltoztathatja a klub megítélését és sikerességét. 

Fotó: EPA/SASCHA STEINBACH
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az új edző érkezése jelentősen felforgatta a klub életét, gyökeres változást hozott a játékosok és a vezetés körében is. Bár a hivatalos bemutatkozás csak szombaton lesz, azonnal a városi rivális, az Espanyol ellen, de a katalánok már nagy terveket szövögetnek, és újra elkezdtek a trófeák után áhítozni. 

Ráadásul van még valami, amit Xavi gyökeresen megváltoztatott: a hozzáállás Erling Haaland helyzetéhez. Ronald Koeman idejében sokan kételkedtek abban, hogy az üzlet megszülethet, azonban az új edző érkezése közelebb hozta őt a Camp Nou-hoz, miközben a norvég játékos sosem zárta ki a katalánokat mint lehetőséget.  Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Mino Raiola, Haaland ügynöke az El Nacional szerint már inkább a Barcát favorizálja a madridiakkal szemben, ebben jelentősen közrejátszik, hogy az ügynök és Florentino Perez között eléggé megromlott a viszony. 

A Barcelona azonban örömmel venné Haaland érkezését, aki, Ansu Fati mellett, meghatározó lehetne Xavi projektjében, de még van tennivalójuk, ugyanis át kell nézni a költségvetést. 

Haalandért nem csak a madridiak, de a Chelsea és a Manchester City is harcba szállna, de a PSG-t sem szabad félvállról venni, ezért a katalánoknak el kell dönteniük, hogy hajlandók-e 75 millió eurót kifizetni a Borussia Dortmundnak, ugyanis ennyi szerepel a játékos szerződésében záradékként, arról nem is beszélve, hogy a játékos 30 millió eurós fizetést szeretne a magáénak tudni

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.