Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,44 Ft
Euró
400,49 Ft
Font
477,66 Ft
Bitcoin
62,524 $

A Real Madrid 2023-ig hosszabbítana horvát középpályásával

Úgy tűnik, a Real Madrid hamar felismerte a horvát játékosban rejlő lehetőségeket a jövőre nézve, így 2023-ig terveznek hosszabbítani a horvát játékossal.

...svg content...Fotó: STEPHEN POND
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Luka Modric nem adta alább, továbbra is a legjobb formáját hozza, ez pedig a Real Madridnak is feltűnt, a klub ugyanis 2023-ig tervezi meghosszabbítani a horvát játékos szerződését – írja a Marca.

Habár Modric már 36 éves, semmit sem veszített ifjúkori lendületéből, s bár lassan véget érhet pályafutása profi labdarúgóként, minden alkalommal úgy lép pályára, hogy a legtöbbet hozza ki a mérkőzésből. Soron kívül Idén tizenhetedszerre volt sarki fény Magyarországon (videó)

Azután, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Horvátország bejusson a 2018-as világbajnokság döntőjébe, sokan arra gondoltak, hogy záros határidőn belül e csodás eredménnyel nyugtázva szögre akasztja a cipőt, de ő még ennél is tovább ment: biztosította a csapat számára, hogy ott lehessenek a 2022-es katari vb-n.

Modric több célt is kitűzött maga elé, az egyik az volt, hogy részt vehessen a világbajnokságon, a másik pedig az, hogy játszhasson a felújított Santiago Bernabeu Stadionban, amikor az 2022-ben átadásra kerül. Ha a klub olyan ajánlatot ad, akkor pedig ez meg is valósulhat, hiszen így 2023 júniusáig maradna a Ral Madrid csapatában.

Ha ez megvalósul, egy relatíve ritka rekord is megdőlhet: ezzel Modric összesen 11 szezont töltene a klubnál. Nagy valószínűséggel meg is valósulhat a hosszabbítás, ami jól jönne a klubnak, hiszen a Modric-Casemiro-Toni Kroos trió verhetetlen a középpályán, s legutóbbi, a Barca elleni mérkőzésükön is megmutatták, hogy mire képesek.