Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Ki lesz a Real Madrid új Modricja?

Fotó: Flickr
not image

Borbély Fanni

2021. november 13. - 17:01

A klub már-már kétségbeesetten keresi a klasszis utódját, de olyan feladatra vállalkozott, mely szinte lehetetlennek minősül.

Tagadhatatlan, hogy Luka Modric a világ egyik legjobb játékosa, aki a maga 35 évével rendkívül változatos karriert tudhat maga mögött, és nélkülözhetetlen figurájává vált a Real Madridnak. Azonban olyannyira fontos játékosa a klubnak, hogy pályafutása végéhez közeledve egyre nagyobb a stressz amiatt, hogy vajon találnak-e hozzá hasonlót.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

A fichajes.net szerint a játékos rövidesen szögre fogja akasztani a cipőt, a Real Madrid pedig törheti a fejét, hogy hogyan pótoljon egy tényleg pótolhatatlan játékost. A klub előre tekint és még mindig vadul keresgél a piacon, és a hírek szerint már ki is szemelt egy játékost, aki jelenleg a Lille színeiben játszik.

A kiszemelt pedig nem más, mint Lovro Majer, a támadó középpályás ugyanis kifejezetten nagyot ment az elmúlt időszakban, de nem csupán a Real Madrid figyeli, már a riválisai, a Mancehster United és a Bayern München is érdeklődött iránta. Az idei szezonban nagyon termékeny volt a játékos, és ha a Real Madrid képes lesz olyan ajánlatot letenni az asztalra érte, akkor megnyugodhatnak, hogy teljesítették a küldetést.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.