Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Nyert a magyar válogatott Varsóban a lengyelek ellen

Marco Rossi átalakított csapata két gólt is szerzett idegenben, miközben csak egyet kapott, így övék lett a három pont.

Fotó: Gazdag Dániel gólja, szemben a lengyel Wojciech Szczęsny kapus a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott Lengyelország - Magyarország mérkőzésen a varsói Nemzeti Stadionban 2021. november 15-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar labdarúgó-válogatott bravúros, 2-1-es győzelmet aratott Lengyelországban a világbajnoki selejtezősorozat utolsó mérkőzésén, hétfő este Varsóban.

Az első félidőben a lengyelek futballoztak fölényben, egy pontrúgást követően azonban Schäfer András fejesével a 37. percben előnybe került a magyar csapat. A házigazdák a fordulás után a 61. percben Karol Swiderski fejesével hasonló körülmények között egyenlítettek. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

A győztes gólt a 80. percben két cserejátékos hozta össze, Kiss Tamás beadását Gazdag Dániel gyönyörűen lőtte a rövid felsőbe.

Szoboszlai Dominik nem léphet pályára Lengyelország ellen

A magyar válogatott a vb-résztvevő Anglia, a pótselejtező Lengyelország, valamint Albánia mögött a negyedik helyen végzett az I csoportban, amelyben Andorrát és San Marinót előzte meg.

Forrás: MTI

Videón, ahogy pár fiatal két kukányi szemetet önt az óceánba Florida partjainál

A két fiatal végül jelentkezett a rendőrségen, miután a mutatványról készült videó szinte mindenkihez eljutott az interneten.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.