Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Újabb sztárral erősítené csapatát a Paris Saint-Germain

Első számú célpontjává vált a párizsiaknak az a balhátvéd, akivel Zinedine Zidane egyáltalán nem tudott mit kezdeni.

...svg content...Fotó: EPA/Ian Langsdon
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Egészen parádés csapat állt össze idén nyárra a PSG-nél, amihez jelentősen hozzájárult Lionel Messi, Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Georgino Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma és Nuno Mendes érkezése is.

Az új igazolások egy részénél ennek ellenére probléma merült fel. Wijnaldum nem elégedett a kevés játéklehetőség miatt, Donnarumma se van oda azért, hogy nem ő az első számú kapus, Sergio Ramos pedig még egy percet nem játszott sérülés miatt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nuno Mendes szerepe a legérdekesebb, a fiatal portugál balhátvéd és szárnyvédő ugyanis szupertehetséges a posztján. Olyan tekintetben viszont atipikus a PSG tekintetében, hogy még nem sztár – legfeljebb csak az lesz.

Részben ez dolgozhat Nasser Al-Khelaifi fejében, akinek nyílt célja gyakorlatilag egy világválogatottat csinálta a Paris Saint-Germain csapatából. Ehhez pedig a védelem baloldalát kell megerősíteni, ahol a PSG technikailag a leggyengébb.

Ehhez pedig az El Nacional értesülései szerint meg is van az embere, aki nem más, mint az AC Milan francia balhátvédje, Theo Hernández. A milánóiak elképesztően nagy hasznát vették Theónak, aki számos góllal és gólpasszal segítette már a csapatot.

Hernández esetében viszont okosan kell megválasztani a taktikát, mert bár kiemelkedő támadóképességekkel rendelkezik, védekezésben jelentős hiányosságai vannak, amely miatt a Rossoneriknek fájt is párszor a feje.

A PSG egyébként valósággal lerabolhatja az AC Milan csapatát, ugyanis korábban arról lehetett hallani, hogy leigazolhatják Franck Kessiét, a csapat sztárközéppályását. Az elefántcsontparti játékosnak lejár a szerződése jövő nyáron és egyelőre nem állnak jól a hosszabbítási tárgyalások.