Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

X-Faktor: ByeAlex kritikája rendesen odavágott, erre senki sem számított (videó)

Alex ezúttal sem akarta szépíteni a dolgokat, ami miatt időről időre támadásokat kap a közösségi médiában, de őszintén nem értette, Fazekas Eszter hogy került a Mentorházba.

Fotó: Instagram/ByeAlex
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Többek között Gáspár Laci csapata is összeállt a jubileumi X-Faktorra, a közelgő élő adásokra. A versenyzők három nagyon fontos körön vannak túl, és megugorván a lécet életük lehetőségét kapják meg.

Ehhez a válogatókon, a táborban és a Mentorházban is bizonyítaniuk kellett. Nem volt egyszerű dolguk, ahogyan a mentoroknak sem, és több esetben is nehéz döntést kellett hozniuk. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Fazekas Eszter is nagyon szerette volna, ha megkapja azt a bizonyos nagy lehetőséget. Rendkívül csinosan és határozottan állt ki a mentorok elé, hogy előadja a dalát, amit Laci különösen szeret.

Pataki Zita azt mondta, senkit nem sértett meg, és nem is bántott meg a Nyerő Párosban

A 23 éves recepciós azonban nem mindenkit nyűgözött le, ByeAlex egyáltalán nem tűnt elégedettnek, ellenben Lacival, bár szerinte sem volt átütő a produkció, viszont sok olyan finom részt hallott, amit eddig nem.

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.