Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Nem volt zökkenőmentes a GTA trilógia új kiadásának indulása, a játékosok visszatérítést követelnek

A várva várt Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition megjelenése nem egészen úgy sült el, ahogy a fejlesztők tervezték, néhány játékos pedig olyan idegállapotba jött a játék bugjai miatt, hogy azonnali visszatérítést követel.

Fotó: Unsplash/ CeeKay's Pix
Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Brutálisan nagy volt a felhajtás a GTA remastered verziójának kiadása körül, de amikor tényleg kijött, nem kis csalódás lett a vége. Végeláthatatlan bugok, különböző hibák itt-ott és random összeomlás jellemezte az új kiadást.

Az egy dolog, hogy egy játék közvetlenül a megjelenés után hogy néz ki, hiszen mindannyian tudjuk, hogy záros határidőn belül mindig jön egy bugfix patch, ami jelentősen javít a játékélményen, ez esetben azonban kicsit árnyaltabb a helyzet, mert egy olyan játékról beszélünk, amit még PS2 konzolon játszottunk anno. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Éppen ezért meglepő, hogy a többnyire kifinomult játékairól híres Rockstar egyszerűen nem volt képes azt nyújtani, amit előre belengetett. A játékosok egészen pontosan azon háborodtak fel, hogy a karaktermodellek, nos, hát nem túlzottan kifinomultak.

A remastered verziótól joggal várhatnánk el, hogy ne úgy nézzen ki, mintha egy kaputelefonon fejlesztették volna, de a trilógia eléggé elavult grafikáján valamiért nem sikerült változtatni – vagyis hát sikerült, csak éppen botrányosan rosszul néz ki.

Amikor a játékosok elkezdtek hangot adni elégedetlenségüknek a közösségi oldalakon, a Rockstar gondolt egyet, és szüneteltette a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition PC-s értékesítését – amit talán jobban is tettek, mert elég nagy csalódás lehet egy izmos géppel ezt látni:

A GTA Trilogy – Definitive Edition fejlesztője, a Grove Street Games közölte, hogy rövidesen megérkeznek a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition frissítései és javításai, habár eddig nem sokat mutattak fel a játékosoknak, akik nyilvánvalóan nem túl elégedettek a bugos és random összeomló játékkal.

Sokan (egyébként abszolút jogosan) a CD Projekt Red brutálisan elbaltázott címéhez hasonlították a GTA remastered verzióját, a hatalmas felhajtással belengetett Cyberpunk 2077-hez. Amikor megjelent a játék, jóformán játszhatatlan volt minden platformon, és a beígért patch-ek sem igazán akartak jönni – amikor pedig végre megérkeztek, csak annyit kérdeztünk: most komolyan?

(Game Rant)

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.