Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

Nyerő Páros: kiderült, mire tervezik költeni a milliók egy részét Odették

Norbi és Odett teljesen megérdemelten nyerték meg a Nyerő Párost, mellé az általuk gyűjtött több millió forinttal.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Odett és Norbi párosa az egyik legszerethetőbb volt a Nyerő Párosban. Olvasván a közösségi médiás megjegyzéseket, tisztán kirajzolódott, hogy Odett lehetett a kedvenc karaktere a nézőknek, szinte csak pozitív véleményeket írtak róla.

Egy fiatal lány, aki céltudatos, jóindulatú, kedves, és hatalmas teherbírással rendelkezik, mint azt láthattuk is a műsor ideje alatt. Nagyon jó helyre ment az a pár millió forint, amit végül megnyertek a játékban. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

„Felfoghatatlan érzés, akkora adrenalin van most bennem.” – mondta Edina az RTL Klubnak adott interjújában. Odett hálás a játéknak, és a negatív élményeket is jónak élte meg, mert tanultak belőle, ami segítheti a kapcsolatukat. „Minden csupa jó volt, hihetetlen élményeket viszünk haza.”

Császár Előd tud olyan dolgokat a halálos rendőrbalesetről, amit senki más nem

Norbi végtelenül büszke a párjára, miután legyőzte a félelmeit, kezdve a 40 méteres magassággal, vagy a bikinis tánccal. „Ezek mind-mind olyan nehéz dolgok voltak, amiken egyszerűen túljutott.”

Lapozó: 1 2

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.