Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Orbán Balázs szerint a Fideszben mindenki igazat mond

Orbán Balázs közölte, a Fideszben mindenkinek igazmondási kötelezettsége van.

Fotó: MTI/Soós Lajos
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az Indexnek adott interjújában arról beszélt, a Fidesz a hiedelmekkel ellentétben nem hierarchikus módon, és nem vezérelvűen működik. Orbán Balázs arról beszélt, hogy a baloldal hiába indította el az összefogást, a választókat nem fogják meggyőzni, mert szerinte még mindig a Gyurcsány Ferenc elnöksége idején folytatott politika a probléma.

Márki-Zay Péterrel kapcsolatban közölte, tiszteletben tartja a hitét, de szerinte „lepaktált a baloldallal”, majd kijelentette, nem érzi aktuálisnak a kérdést, hogy az ellenzék közös jelöltje vitázzon Orbán Viktorral. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Még nincs vitahelyzet, még nincs választási kampányszituáció sem. Amikor 2006-ban Gyurcsány Ferenccel zajlott a vita, az a gátlástalan hazudozásokról szólt, mint utólag a történelem bebizonyította. Óvatosan kell eljárni ebben az ügyben, mert míg a mi oldalunkon van igazmondási kötelezettség, addig a túloldalon ilyen jól láthatóan nincs”

– közölte Orbán Balázs.

A Pegasus-ügy kapcsán pedig azt állította, hogy habár ő maga is szoros kapcsolatban van Orbán Viktorral, egyáltalán nem beszéltek az ügyről.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.