Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,81 Ft
Euró
401,88 Ft
Font
478,91 Ft
Bitcoin
62,608 $

A Barca lendülete egyenesen a bajnoki címig viheti a klubot?

Xavi érkezése és a tervek, miszerint fiatalabb játékosok után néznek, alapjaiban megváltoztathatja a csapat lendületét.

...svg content...Fotó: Flickr/Marc Puig i Pérez
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Barca is beszállhat a bajnoki címért folyó harcba, mivel tapasztalt és erős játékosokkal, de ifjú, tettre kész játékosokkal is rendelkezik, a kérdés már csak az, hogy képesek lesznek-e megfordítani a helyzetet és a gazdasági válságból kilábalva képesek lesznek-e eljutni a csúcsig.

Xavi minden egyes meccset egy lehetőségnek fog fel, éppen ezért érzi szükségét annak, hogy újjáépítse a csapatot és az idő előrehaladtával még a korábbiaknál is jobb teljesítményt hozzon a pályán. Xaviról azt mondják, hogy nem egy haragtartó ember, de nem áll távolt tőle a szigor sem, amit meg is követel, hiszen vissza akarja építeni azt a klubot, ami korábban bajnoki címekért szállt versenybe. Soron kívül Folyamatosan nő a tojásfogyasztás, ennyit eszünk belőle itthon

Andrés Iniesta a Catalunya Radio vendégeként a következőket mondta arra vonatkozóan, hogy miként gondol a fiatal játékosokra a Barcánál:

„Mindegyikükre fogadok, türelmes vagyok velük és nem akarnék olyan felelősséget a nyakukba akasztani, amit nem nekik kell vállalniuk. Ez az egyik legfontosabb dolog a klub jövője szempontjából, de az is lényeges, hogy ne vállaljuk át a rájuk rótt felelősséget sem, ami viszont az övék. Ott rejlik bennük a tehetség, de a rájuk rótt felelősséget is tudni kell kezelni”.

Amikor Iniestát arról kérdezték, hogy meglátta-e magát Pedriben azt mondta:

„Szerintem ő az egyik olyan játékos, aki kora ellenére is brutális tehetséggel rendelkezik és tényleg arra hivatott, hogy ő legyen a vezér a csapatban. Mindenki tudja, hogy tehetsége mellett csak annyi dolga van, hogy élvezze a játékot, és ő él is a dologgal, mert tudjuk, hogy ő akkor lehet igazi referencia mások számára, ha önmagát adja és természetesen lép pályára”.

Óriási ígéretet tett Donald Trump a lengyel embereknek

Donald Trump egyértelművé tette, gondoskodni fog a lengyel emberekről, ha megnyeri az amerikai választásokat.

Hihetetlen példány lehetett minden idők legnagyobb repülő állata

A faj olyan óriásira nőtt, hogy egyes szakértők még azt is megkérdőjelezik, képes volt-e egyáltalán a magasba emelkedni.

Mégsem jó döntés bonyolult jelszót használni? Ezt mondják a szakértők

Az amerikai Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet szakemberei szerint az összetett és hosszú jelszavak használatának nagyobb a kockázata, mint amennyi előnyt ad a felhasználóknak.