Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Xavi nem viccel, Alves után egy másik nagy Barca-sztár is visszatérhet

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 16:14

Xavi minden erejével azon van, hogy begyógyítsa a Barcelona sebeit, mely továbbra is több sebből vérzik.

Koeman távozását követően felgyorsultak az események, Xavi már visszatért, újra odahaza dolgozhat, annál a klubnál, ahol legendává vált. Imádja a katalán klubot, a várost, és mindent, ami oda köti.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Mivel nagyon kevés pénz áll a rendelkezésére januárra, elsősorban az ingyen igazolható játékosokkal erősíthet, vagy még kölcsönvételben gondolkozhat. Időközben kiderült, hogy Alves zöld jelzést kapott, Xavi szívesen látná egykori csapattársát,.

A 38 éves védő még mindig magas szintet képvisel, és jó hatással lehetne a fiatalokra, illetve magára a védekezésre, ami gyenge láncszem a csapatnál. 2008 és 2016 között játszott Barcelonában, miután elhagyta a Sevillát, majd a Juventusnál és a PSG-nél is megfordult.

Legutóbb Brazíliában futballozott, ám egy ideje szabadúszó, szándékosan nem mondott igent a különböző ajánlatokra, mert vissza szeretne térni a katalánokhoz, ahol komoly sikereket ért el.

Pedro Almeida jelentése szerint nem Alves lehet az egyetlen régi visszatérő. Thiago Alcantarát is nagyon nagyra értékeli Xavi, és már beszéltek is egy esetleges visszatérésről az elnökkel.

A 30 éves spanyol középpályás is Barca-nevelés, csakúgy mint Xavi. 2005 és 2013 között játszott Barcelonában, majd úgy döntött, hogy Németországba szerződik a Bayern Münchenhez, ahol szintén letette a névjegyét. Jelenleg a Liverpool játékosa, ám a Barca hívószava mindennél erősebb lehet.

A gond az, hogy egy négy évre szóló szerződést írt alá a britekkel, akik adott esetben biztosan nem érnék be aprópénzzel. Jó üzletet csináltak vele tavaly, csak 20 millió eurót kellett fizetniük érte, plusz 5 millió eurót, ha bizonyos kitételek teljesülnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.