Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Berki Mazsi az újabb támadások előtt tisztázott valamit

Mazsi jobbnak látta tisztázni a dolgot, még mielőtt beindul az újabb támadási hullám a hozzászólások között és az egész közösségi médiában.

Fotó: Instagram/Berki Renéta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Berki Mazsi pár nappal ezelőtt hozta világra első gyermekét, aki kislány lett. Hatalmas küzdelmet élt át, míg megfogant a magzat, aki végül császármetszéssel jött világra, miközben élőben közvetítették a szülést.

Sokan nemtetszésüket fejezték ki Berkiék döntése miatt, de azok sem voltak kevesen, akik támogatták Mazsiék döntését. Rengetegen voltak kíváncsiak az eseményre, ami nem kizárt, hogy egy kisebb vagyont jelent majd a család számára. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A Teleport már egy hosszabb videót is közzétett Mazsi érzéseiről, arról hogy min ment keresztül. Megtudhattuk, hogy hatalmas fájdalmakat élt meg, és noha mindent beleadott, végül úgy határoztak, hogy császárral szüli meg a kislányát.

Mazsi láthatóan nagyon kimerült és fáradt volt, ami érthető, hiszen vajúdás közben olyan fájdalmak fogták el, mint talán még soha. Pihenésre volt szüksége, de azóta mindketten elhagyhatták az egészségügyi intézményt.

Lapozó: 1 2