Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Berki Krisztián ma reggel tudja meg, mennyit kerestek a szülés élő közvetítésével

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Krisztán nem bánta meg a közvetítést a szülésről, és ma reggel tudja meg, hogy mennyi pénz folyt be az eseményből.

Erősen megosztotta az emberek véleményét, amit Berki Krisztián és Mazsi csinált a szülés kapcsán, ugyanis közvetítették az eseményeket. Hetekkel ezelőtt jelezték, hogy lesz egy ilyen lehetőség, aminek egy része pénzdíjas.

Krisztián a Mokka vendégeként elmondta, ezzel a jelképes pénzdíjjal a trollokat kívánták megszűrni, de vannak olyan tartalmak a szülési eseményből, amik ingyenesen érhetőek el.

Miután Krisztián korábban több számadatot is közölt arról, hogy hány ember volt kíváncsi a szülésre online formában, az emberek számolgatni kezdtek, és hatalmas összegek jöttek ki.

Krisztián hangsúlyozta, Mazsi mindenképpen szerette volna megmutatni az embereknek, hogy milyen egy szülési procedúra, amiről kevés szó esik, de az élő közvetítés a családfő fejéből pattant ki.

DWS2: Tóth Andi megint felperzselte a táncparkettet, leesett az állunk (videó)

„Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk.” „A trollok kizárása végett egy jelképes összeget szerettünk volna kérni.” – mondta a fizetős tartalomról. „Ma fogok menni 9 órára és ennek a streaming oldalnak a külföldi tulajdonságával, befektetőjével fogok találkozni, és meg fogom tudni mondani, hogy egyébként mekkora ez a pénzösszeg.”

Lapozó: 1 2