Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

X-Faktor: Csobot Adél sokkolt a döntésével, ByeAlex szerint ez most nagyon ciki volt

ByeAlex csak fogta a fejét, de Gáspár Laci sem ült túl kényelmesen a helyén, így várható volt, hogy ennek hangot is fognak adni.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Óriási meglepetés volt, amikor Csobot Adél megkapta a zenekarok menedzselését az X-Faktor legújabb évadában. Ennél nagyobb kihívást talán nem is kaphatott volna, de nagyon örült neki.

A vasárnapi adásban még több volt a feszültség, a vita és a drámai pillanat, mint szombaton, így a nézők egy percig sem unatkozhattak. Bőven volt mit látniuk, és a stúdióban helyet foglalt közönség sem volt mindig elégedett a döntésekkel. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

ByeAlex az egyik zenekar előadása kapcsán csak fogta a fejét, és kifejtette nekik, amikor korábban mellettük voltak, nem amiatt tették, mert kiemelkedőek lennének, hanem van valami humoros a produkciójukban.

Csobot Adél Gáspár Lacinak: „Lesz*rom, hogy mit gondolsz”

Alex a folytatásban elmondta, most csúcsosodott ki számára, hogy ez az egész micsoda, mit is szeretnének csinálni. Az énekes kijelentette, nem adna nekik széket, az eddigi leggyengébb teljesítményt nyújtották magukhoz képest.

Lapozó: 1 2

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.