Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Sterling jövője egyre kilátástalanabb, akár a Barcához is igazolhat

Sterling már nem érzi olyan jól magát a Manchester Citynél, ezért a Barcához való távozását fontolgatja.

...svg content...Fotó: Facundo Arrizabalaga
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A fichajes.net értesülései szerint a brit játékosnak elege lett klubjából, mivel nem kapott elég játékidőt és a bajnoki címről is lecsúszott, így számításba vette távozását, az új kiszemelt klub pedig a Barca lehet.

Habár Raheem Sterling teljesítménye olykor hullámzó, a mostantól Xavi vezette Barca mindenképpen jól járna vele, hiszen több poszton is bevethető játékos, és ha beindul, akkor mindenkit leköröz emberfeletti moráljával. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Miután 316 pályára lépése alkalmával 116 gólt és 80 asszisztot produkált, nem meglepő, hogy érzékenyen érintette, hogy edzője hanyagolta és szinte alig kapott játékidőt a pályán. Egészen konkrétan 376 percet játszott 9 mérkőzésen ebben a szezonban, ami borzasztóan kevés az előzőkhöz képest.

Ezek alapján pedig egyértelmű, hogy a játékos frusztrált és inkább új lehetősége után néz, és mivel Xavi is kifejezetten nagy rajongója Sterling játékstílusának, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy végül tényleg a Barca színeiben láthatjuk majd pályára lépni a jövőben.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.