Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,50 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,740 $

Xavi érkezése fenekestül felforgathatja a Barcát

Xavi Hernández érkezésével minden megváltozhat a klubnál, és nagy valószínűséggel lesznek olyan játékosok, akiknek menniük kell.

Fotó: NOUSHAD THEKKAYIL
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Barca nagyon nehéz időszakon van túl: Messi elvesztése, a gazdasági válság és az előző edző alkalmatlansága mind rányomta a bélyegét a klub teljesítményére. Most azonban Xavi lehet az, aki igazi radikális változásokat eszközölhet a klubnál, ezzel pedig remélhetőleg képesek lesznek újra felemelkedni.

Habár Xavi még nem kezdte el az érdemi munkát, Joan Laporta már egy ideje figyeli azokat a potenciális játékosokat, akikkel a Barca is új szintre léphetne, az egyik ilyen játékos pedig Dani Olmo. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

De az új játékosok érkezésével egyeseknek búcsút kell majd inteni, az egyik legesélyesebb pedig Samuel Umtiti, akinek távozása leghamarabb januárban, de legkésőbb a nyáron biztosan meg fog történni. A francia már sajnos nem képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint korábban, sérülései miatt pedig szépen lassan csúszott vissza a ranglétrán.

Habár még csak 27 éves, sajnos már nem képes úgy teljesíteni a pályán, ezért a Barca vezetése sem hajlik már a hosszabbításra, sokkal inkább olyan játékosok után kutatnak, akik új színt hozhatnak a csapatba – írja az El Nacional.

Nem szép ilyet mondani, de ha Xavi megérkezik, és elkezdi kidolgozni stratégiáját, Umtiti sajnos már csak a helyet fogja foglalni, hiszen az új edző új, fiatal és ígéretes arcokat szeretne látni a csapatban, akikkel hosszabb távon is tud tervezni.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Lezuhant egy autós egy felüljáróról Miskolcnál

Súlyos baleset történt Miskolcnál, ahol egy autós egy felüljáróról zuhant le ismeretlen körülmények között.