Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Szívszorító, amit a légiutas-kísérő írt az Instagram oldalán a végzetes repülése előtt

Borzasztó az a tragédia, ami nemrég történt Iránban, melynek egyetlen egy túlélője sem volt. A személyzet egyik tagja az utolsó posztjában arról írt, hogy mennyire szereti a munkáját.

Most
Author image

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ausztrál bozóttüzek mellett a vezető hírek között szerepel az az ukrán Boeing 737-800 is, aminek a fedélzetén 176 ember utazott. A gép január 8-án egyelőre tisztázatlan körülmények között lezuhant Iránban, néhány perccel azután, hogy felszállt a teheráni repülőtérről.

A szörnyű tragédiának egyetlen egy túlélője sem volt, és látván a helyszínen készült képeket, ezen nem lepődhetünk meg. Továbbra is sok a kérdőjel, hogy mi is történhetett valójában azokban a pillanatokban, amikor a gép gyakorlatilag megsemmisült. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Kijev jelenleg egy igen komoly vizsgálatot végez annak érdekében, hogy megtudja, mi okozta a 176 emberi áldozattal járó légi-katasztrófát. A járat eredetileg a fővárosba tartott volna, rajta az utasokkal és a teljes személyzettel. Egyelőre az sem zárható ki, hogy egy véletlen támadás áldozatai lettek ezek az ártatlan emberek.

Az ukrán stáb egyik kísérője, Valeriia Ovcharuk is ott volt a gépen. A fiatal lány Luhanskban született, de az elmúlt években Kijevben élt. A lány tele volt élettel, és rajongott a munkájáért, valamint azt nagyon felelősségteljesen is végezte. Hálás volt azért, hogy ez a munkája, hiszen általa olyan helyekre juthatott el, amikről korábban csak álmodozhatott.

Valeriia az utolsó Instagram bejegyzésében csak annyit írt, hogy imádja a munkáját, háttérben Bangkokkal a The Grand Fourwings Convention Hotel egyik medencéjéből. Sok hasonló bejegyzést közölt, megosztván az utazási élményeit, és a háláját azért, amit csinálhatott.

A baleset után rengetegen fejezték ki a részvétüket a 28 esztendős korában elhunyt lány miatt a közösségi médián keresztül, megemlítve, hogy milyen szép volt, és megannyi pozitív gondolatot osztott meg a világgal, koncentrálván az élet szép dolgaira, mellőzvén a negatívumokat.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.